Uw park op zijn best in beeld

Overtuig ook uw potentiële bezoekers met videobeelden.

Wij ontzorgen

Zowel tijdens het filmen als bij de montage van de beelden. Wij zorgen ervoor dat het u zo min mogelijk tijd en inspanning kost.

Dronebeelden

Onze drone shots geven een geweldig overzicht van uw park. De beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.

Efficiënt werken

Doordat er verschillende video’s tegelijk op een dag kunnen worden opgenomen bespaard dat tijd en  kosten. 

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Na een eerste versie wordt uw feedback verwerkt. Pas als u 100% tevreden bent ronden we af.

VERSCHILLENDE SOORTEN VIDEO’S

Videobeelden zijn belangrijk voor een eerste indruk op de website en voor meer bekendheid buiten een straal van 15 kilometer. Uw park valt met video’s direct beter op in zoekmachines zoals Google, want ze staan bovenaan! Met video’s is uw bereik het hoogst en zijn de kosten het laagst. Online bezoekers bekijken liever een video dan dan pagina’s vol tekst.

Algemene park promotiefilm

In een minuut durende video laat u zien wat uw park in huis heeft en onderscheidend maakt. Onze films zijn echt en blijven bij de waarheid. Dit levert authentieke films op: een krachtig middel om de potentiële bezoekers te overtuigen. In bovenstaande video volgen we een gezin een dag om het ‘samen spelen en ontspannen’ te benadrukken. Een video met algemene sfeerbeelden is natuurlijk ook mogelijk. 

De promotiefilm van BillyBird Park 2017 is 131.000 keer bekeken, de promotiefilm van dit jaar tot nu toe 40.000 keer.

Schoolreisje 

Waarom is uw park de perfecte locatie voor een schoolreisje? Laat het zien in een promotievideo die dit aan de potentiële klant laat zien. In de naastgelegen video volgen we de leerlingen van een basisschool en komt de man die het schoolreisje heeft geboekt aan het woord. Een aanbeveling van een echte klant geeft tevens direct vertrouwen. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een schoolreisje willen boeken een duidelijke indruk van het park en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden) is te gebruiken op sociale media. 

Familiedag

Laat in een video zien waarom uw park een perfecte locatie voor aan familiedag is. In de naastgelegen video volgen we een gezin een halve dag zodat we de echte reactie van deze mensen vast kunnen leggen. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een familiedag willen boeken een duidelijke indruk van het park en de familiedag krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden) is te gebruiken op sociale media. 

Kinderfeestje

Waarom moeten kinderen en ouders een verjaardag vieren in uw park? Laat het zien in een video gericht aan de ouder of het kind. De video geeft een impressie van het park en wat er tijdens het kinderfeestje te doen is. Bij het park in de naastgelegen video is er één keer in de maand een FeestDj, dit is tevens een extra video geworden om het evenement of Favebook te delen. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een kinderfeestje willen boeken een duidelijke indruk van het park en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden) is te gebruiken op sociale media. 

Park-mascotte

Heeft uw park een mascotte dan zijn daar verschillende video’s mee te bedenken. Als u al een themanummer voor uw park heeft dan is daar een videoclip bij te maken, eventueel met meezing-versie. Of een kort verhaal waarbij de mascotte de hoofdrol speelt.  De mascotte kan natuurlijk ook in een speeltoestel/attractie of lopend door het park in de algemene promotiefilm langs komen. De videoclip hiernaast is gemaakt met extra beelden die al gefilmd zijn voor de algemene promotiefilm, aangevuld met extra beelden gefilmd met de mascotte. 

Een nieuwe attractie

Promoot uw nieuwe attractie of gebied door middel van een making of. Voor BillyBird Park maakten we een vierdelige serie over De Ballenfabriek: Van idee tot uitvoering. Deze attractie opende op 29 april 2018. In de maanden daarvoor hielden we de gasten op de hoogte van de stand van zaken. Het park leverde zelf een groot aantal beelden van het bouwproces aan zodat de kosten beperkt konden blijven. 

In totaal werden de video’s (4 x 2,5 minuten) ruim 50.000 keer bekeken op Facebook, YouTube en op de website van BillyBird Park Hemelrijk.

Te gebruiken voor

Eigen website

Facebook

Instagram

Youtube

S.E.O.

Nieuwsbrief

Wat onze klanten zeggen

qode-eliptic-slider

Overtuig ook uw potentiële bezoekers met videobeelden.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Heeft u een vraag over of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

U kunt bellen met 06-43503598 of een mail sturen naar chiel@chieloverkamp.nl
Of vul onderstaand formulier in.

Wij nemen binnen een dag contact met u op.

""
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder