Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden

Wij ontzorgen

Bij de voorbereiding, tijdens het filmen en bij de montage: Ik zorg ervoor dat het je zo min mogelijk tijd en inspanning kost.

Dronebeelden

De drone shots geven een geweldig overzicht van het terrein. De beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.

Efficiënt werken

Meerdere video’s op één dag opgenomen bespaard in tijd en kosten. Al vanaf 850 euro voor twee video’s (excl. reiskosten).

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Na een eerste versie wordt de feedback verwerkt. Pas bij 100% tevredenheid ronden we af.

Reclame VOOR JOUW ZWEMBAD

Videobeelden zijn belangrijk voor een eerste indruk op jouw website. Ook valt een zwembad met video’s direct op in de Google zoekresultaten. Met videobeelden is je bereik het hoogst en zijn de kosten het laagst. Online bezoekers bekijken liever een video dan pagina’s vol tekst. 

Advertentie gericht op het gezin

In een maximaal 1 minuut durende video laat je zien wat jouw zwembad voor een gezin in huis heeft en onderscheidend maakt. Glijbanen, speeltoestellen, kinderbadje enzovoort. Ik zorg ervoor dat het zwembad op zijn best in beeld komt. De video’s zijn echt en blijven bij de waarheid. Dit levert authentieke beelden op: een krachtig middel om potentiële bezoekers te overtuigen. 

Zie onderaan deze pagina voor meer voorbeeldvideo’s.

Advertentie gericht op volwassenen

Met een zwembad (of activiteit) dat meer gericht is op volwassenen maak je een minder drukke video dan een video die gericht is op een gezin (zie boven). Denk aan een sfeerimpressie van het zwembad begeleid met rustige(re) muziek. De nadruk ligt op het zwembad en het zwemmen en minder op de speelelementen zoals een glijbaan en de speeltoestellen. In de naastgelegen video zie je een impressie van het douwzwemmen. Deze video is in twee uur gefilmd, waarna in de middag de reclame voor het gezin is opgenomen. Door dit op één te combineren bespaarde het zwembad in de  kosten. 

Kinderfeestje

Laat in een video zien waarom het strandbad een perfecte locatie voor een familiedag, kinderfeestje of groepsuitje is. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een kinderfeestje willen boeken een duidelijke indruk van het zwembad en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden, zonder interview maar met teksten) is te gebruiken op sociale media. De video van het groepsuitje en familiedag vind je onderaan deze pagina.  

PERSONEELSWERVING

Overtuig nieuwe werknemers door te laten zien wat de functies inhouden en wat ze kunnen verwachten bij deze functie. Het is mogelijk om per functie (horeca, toezicht, receptie, technische dienst, enz.) een video te maken, of een video die voor alle functies kan worden ingezet en algemener is. In de video hiernaast zie je een korte impressie van wat je werk bij het toezicht op het zwembad inhoudt. Een video met een compilatie met meerdere functies bij het zwembad is ook een mogelijkheid. De video’s zijn te gebruiken op een vacaturewebsite, op de sociale media kanalen, in nieuwsbrief of op YouTube.

Te gebruiken voor

Eigen website

Facebook

Instagram

Youtube

S.E.O.

Nieuwsbrief

Wat klanten zeggen

 

BillyBird werkt al sinds 2018 samen met Chiel. Het is fijn dat hij altijd meedenkt met de inhoud van de video’s en het script, en dat hij zo flexibel en zelfstandig is. Dankzij hem hebben we inmiddels alle onderdelen van onze parken op video, waarmee we de sfeer goed in beelden kunnen overbrengen op onze gasten. Ben je op zoek naar een filmmaker die met je meedenkt en het maakproces van A tot Z voor je verzorgt, dan beveel ik je Chiel Overkamp Films zeker aan!

 

Chiel heeft een portret gemaakt over mij en mijn fotografische werk. Als filmmaker neemt hij de tijd, is hij geduldig, maar verlangt hij ook dat je jezelf laat zien. Dat levert een integer en zeer persoonlijk portret op. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik kan Chiel dan ook aan iedereen aanraden. Hij laat zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is. En daarbij is hij gewoon een heel fijn persoon.

 

Chiel heeft niet alleen het creatieve talent, maar ook het enthousiasme om ons als productiehuis &Bromet te betrekken bij zijn documentaire. Hij heeft met ‘Niet te stoppen’ en ‘De Billy Familie’ zijn aanleg voor het tragikomische genre binnen de documentaire bewezen. Wij herkennen in Chiel een bevlogen maker, die heel goed kan kijken en nieuwsgierig is. Dat zijn de eigenschappen die, gecombineerd met zijn humor, ervoor zorgen dat wij met hem samenwerken.

Voorbeeld video’s

Speelgebied met oertijd-thema

Speeltuin en grote attracties

Kleine speeltuin en strandbad

Klimparcours (speelgebied)

Schoolreisje

Binnenspeeltuin

Familiedag

Zwembad

Speelgebied met circusthema

Waterpark

Making-of: overslagschommel

Speelgebied met kermisthema

Werken bij: attractie en toezicht

Kinderfeestjes

Binnenspeeltuin (ballenbak)

Lied met mascotte

Making-of: waterpark

Speeltuin

Making-of: speelgebied

Groepsuitjes

Zwembad (dauwzwemmen)

Werken bij: horeca

Werken bij: badmeester

Attractie video: achtbaan

qode-eliptic-slider

Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Heb je een vraag over of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Je kunt bellen met 06-43503598 of een mail sturen naar chiel@chieloverkamp.nl
Of vul onderstaand formulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

""
1
Ik ben geen computer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder