‘Niet te stoppen’, 1 jaar later

NTS-1-jaar-later

Map
Ze heeft haar camper die ze één seizoen heeft gebruikt weer te koop gezet.
Map vind het maar ‘’een rotding’’ en wil een automaat en een iets kleiner model. De camper is helaas nog niet verkocht, waardoor ze aankomende maanden geen camper tot haar beschikking heeft. Ze hoopt dat de camper snel wordt verkocht zodat ze weer kan gaan kamperen.

Met haar gezondheid gaat redelijk, het lopen blijft moeilijk maar met haar rollator komt ze overal. Map vind het wel steeds moeilijker dingen te onthouden. “Ik weet ineens namen of plaatsen niet meer te herinneren. De laatste tijd wordt het steeds erger.” In het verzorgingshuis is ze eenzaam, ze heeft weinig contact met de bewoners. “Ik hoor er niet bij” zegt ze.

Thomas en Neeltje
Ze kweken nog steeds rozen, één kas van 1200 meter. “Het moet wel een hobby blijven” zegt Thomas er over. Momenteel staat alles weer te groeien. Thomas is gevallen op zijn borst, hij moest met twee man weer worden opgetild. Neeltje heeft geen last meer van haar rug. Samen hebben ze ook weer de kast gesnoeid. “We zitten zeker niet achter de geraniums.”

Anne
Anne en haar man Ton zijn een week terug van een werkvakantie van twee maanden naar Kaapstad. Ze werden er door het modellenbureau voorgesteld, zij zagen potentie in Ton en Anne. Ze hebben daar castings, zes shoots, en commercials gedraaid. “Goed voor ons portfolio.” In Nederland is Anne wel veel opdrachten misgelopen, maar inmiddels lopen deze ook alweer binnen. “Ik ben continu bezig, zolang ik er niet bij neerval ga ik door.”