Promotievideo voor een jaarlijks terugkerend festival gericht op kinderen en families.

 

Liever Lente Festival

2023 – heden | Promotievideo | 1 minuut

Camera en montage: Chiel Overkamp

Liever Lente is een jaarlijks terugkerend festival dat zich specifiek richt op gezinnen en kinderen. Dit familie-evenement wordt gehouden in Drakenrijk, een speelpark gelegen in de gemeente Beesel, Limburg. Het park staat bekend om zijn diverse speeltoestellen en attracties met drakenthema.

Tijdens het festival kunnen bezoekers genieten van een scala aan activiteiten, waaronder een zwaardvechtworkshop, riddershows, en een betoverende voorstelling met prinsen en prinsessen, aangevuld met live muziek. Bovendien kunnen kinderen dansen op de muziek van een speciale kidz-dj, zich uitleven op de springkussens, en deelnemen aan een spannende Lego-bouwwedstrijd. Daarnaast worden er ballonfiguren gemaakt en kunnen bezoekers zich vergapen aan een indrukwekkende ballonnen-draak.

De promotievideo die ik voor dit festival heb gemaakt is te vinden op de officiële website en op de sociale mediakanalen van BillyBird Park Drakenrijk. Tijdens het evenement werden ook ter plekke beelden vastgelegd, die direct werden gedeeld via Facebook- en Instagram Stories.

 Promotievideo