Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden

Wij ontzorgen

Bij de voorbereiding, tijdens het filmen en bij de montage: Ik zorg ervoor dat het je zo min mogelijk tijd en inspanning kost.

Dronebeelden

De drone shots geven een geweldig overzicht van het park. De beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.

Efficiënt werken

Meerdere video’s op één dag opgenomen bespaard in tijd en kosten. Al vanaf 850 euro voor twee video’s (excl. reiskosten).

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Na een eerste versie wordt de feedback verwerkt. Pas bij 100% tevredenheid ronden we af.

promotie VOOR jouw pretpark

Videobeelden zijn belangrijk voor een eerste indruk op jouw website. Ook valt een park met video’s direct op in de Google zoekresultaten. Met videobeelden is je bereik het hoogst en zijn de kosten het laagst. Online bezoekers bekijken liever een video dan pagina’s vol tekst. 

De vorige promo is op YouTube 877.000 keer bekeken.

Algemene promotievideo

In een maximaal 1 minuut durende video laat je zien wat jouw pretpark in huis heeft en onderscheidend maakt. Ik zorg ervoor dat het park op zijn best in beeld komt. De video’s zijn echt en blijven bij de waarheid. Dit levert authentieke beelden op: een krachtig middel om potentiële bezoekers te overtuigen. In de naastgelegen video zie je een gezin het park bezoeken. Dit zijn geen acteurs, maar een echt gezin dat ik twee uur filmde in het park, aangevuld met algemene beelden die ik dezelfde dag filmde. Een video met alléén algemene sfeerbeelden is ook mogelijk.

Zie onderaan deze pagina voor meer voorbeeldvideo’s.

Speelgebieden en attracties

Laat alle verschillende speelgebieden in het park zien. Zo krijgen ouder en kind een indruk hoe het park er uit ziet en zijn er tevens extra video’s ter promotie. De video’s kunnen veelal worden gemaakt met de gefilmde beelden van de algemene promotievideo (zie boven). Dit scheelt enorm in de kosten, alle beelden zijn immers al gefilmd. Grotere attracties en gebieden die extra aandacht verdienen kun je zo extra in de schijnwerpers zetten. De naastgelegen video van het klimpark is op verzoek met een korte mening van bezoekers in de montage. De promovideo kan natuurlijk ook zonder deze review gemaakt worden. 

Schoolreisje 

 In een promotiefilm laat je zien waarom het park een perfecte locatie  is voor een schoolreisje. In de naastgelegen video volgen we de leerlingen van een basisschool en komt de man die het schoolreisje heeft geboekt aan het woord. Een aanbeveling van een echte klant geeft tevens direct vertrouwen. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een schoolreisje willen boeken een duidelijke indruk van het park en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden, met teksten in plaats van interview) is te gebruiken op sociale media. 

Familiedag en groepsuitje

Laat in een video zien waarom het park een perfecte locatie voor een familiedag of groepsuitje is. In de naastgelegen video volgen we een gezin een halve dag zodat we de echte reactie van deze mensen vast kunnen leggen. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een familiedag willen boeken een duidelijke indruk van het pretpark en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video (30 seconden, zonder interview maar met teksten) is te gebruiken op sociale media. De video van het groepsuitje vind je onderaan deze pagina.  

Kinderfeestje

Waarom moeten kinderen een verjaardag vieren in jouw park? Laat het zien in een video gericht aan de ouder en het kind. De video geeft een impressie van het park en wat voor extra activiteiten er tijdens het kinderfeestje te doen zijn. Een lange video (1,5 minuut) is ideaal voor op de website zodat mensen die een kinderfeestje willen boeken een duidelijke indruk van het park en de mogelijkheden krijgen. Een korte versie van deze video – zonder gesproken woord – is te gebruiken op sociale media.

Park-mascotte

Als het park een mascotte heeft dan zijn daar verschillende video’s mee te bedenken. Bijvoorbeeld een videoclip, als er al een themanummer is. Of een kort verhaal waarbij de mascotte de hoofdrol speelt. De mascotte kan natuurlijk ook in een speeltoestel/attractie of lopend door het park in de algemene promotiefilm voorbij komen. Bijvoorbeeld om bij de ingang de bezoekers welkom te heten. De videoclip hiernaast is gemaakt met  beelden die al gefilmd zijn voor de algemene promotiefilm, aangevuld met extra beelden gefilmd met de mascotte. 

Personeelswerving

Overtuig nieuwe werknemers door te laten zien wat de functies op het park inhouden en wat ze kunnen verwachten bij deze functie. Het is mogelijk om per functie (horeca, toezicht, receptie, technische dienst, enz.) een video te maken, of een video die voor alle functies kan worden ingezet en algemener is. In de video hiernaast is een compilatie te zien van zes verschillende functies en meerdere parken. Video’s per functie zijn onderaan deze pagina te bekijken. De video’s zijn te gebruiken op een vacaturewebsite, op de sociale media kanalen, in nieuwsbrief of op YouTube.

Een nieuwe attractie (making-of)

Promoot een nieuwe attractie of gebied door middel van een making-of. Voor BillyBird Park maakte ik een vierdelige serie over Speelgebied Riddersheide: Van idee tot uitvoering. Het speelkasteel opende in mei 2023. In de maanden daarvoor hield het park de gasten op de hoogte van de stand van zaken. Het park leverde zelf een groot aantal beelden van het bouwproces aan zodat de kosten beperkt konden blijven. 

In totaal werden de video’s (4 x 2,5 minuten) ruim 50.000 keer bekeken via Facebook, YouTube en op de website van het park zelf.

Te gebruiken voor

Eigen website

Facebook

Instagram

Youtube

S.E.O.

Nieuwsbrief

Wat klanten zeggen


BillyBird werkt al sinds 2018 samen met Chiel. Het is fijn dat hij altijd meedenkt met de inhoud van de video’s en het script, en dat hij zo flexibel en zelfstandig is. Dankzij hem hebben we inmiddels alle onderdelen van onze parken op video, waarmee we de sfeer goed in beelden kunnen overbrengen op onze gasten. Ben je op zoek naar een filmmaker die met je meedenkt en het maakproces van A tot Z voor je verzorgt, dan beveel ik je Chiel Overkamp Films zeker aan!

Chiel heeft een portret gemaakt over mij en mijn fotografische werk. Als filmmaker neemt hij de tijd, is hij geduldig, maar verlangt hij ook dat je jezelf laat zien. Dat levert een integer en zeer persoonlijk portret op. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik kan Chiel dan ook aan iedereen aanraden. Hij laat zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is. En daarbij is hij gewoon een heel fijn persoon.

Chiel heeft niet alleen het creatieve talent, maar ook het enthousiasme om ons als productiehuis &Bromet te betrekken bij zijn documentaire. Hij heeft met ‘Niet te stoppen’ en ‘De Billy Familie’ zijn aanleg voor het tragikomische genre binnen de documentaire bewezen. Wij herkennen in Chiel een bevlogen maker, die heel goed kan kijken en nieuwsgierig is. Dat zijn de eigenschappen die, gecombineerd met zijn humor, ervoor zorgen dat wij met hem samenwerken.

Voorbeeld video’s

Speelgebied met oertijd-thema

Speeltuin en grote attracties

Kleine speeltuin en strandbad

Klimparcours (speelgebied)

Making-of Speelkasteel

Binnenspeeltuin

Familiedag

Zwembad

Speelgebied met circusthema

Waterpark

Making-of: overslagschommel

Speelgebied met kermisthema

Werken bij: attractie en toezicht

Kinderfeestjes

Binnenspeeltuin (ballenbak)

Lied met mascotte

Making-of: waterpark

Speeltuin

Making-of: speelgebied

Groepsuitjes

Zwembad (dauwzwemmen)

Werken bij: horeca

Werken bij: badmeester

Attractie video: achtbaan

qode-eliptic-slider

Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Heb je een vraag over of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Je kunt bellen met 06-43503598 of een mail sturen naar chiel@chieloverkamp.nl
Of vul onderstaand formulier in.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

""
1
Ik ben geen computer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder