Uitzending ‘Bosgesprekken’

Wat in mijn laatste jaar op de academie (7 jaar geleden!) begon als een opdracht van een docent is nu een heuse serie van 20 portretten geworden. Vanaf vanavond iedere maandag in het programma ‘Brabant de zomer door’ op Omroep Brabant en iedere dinsdag online. Bekijk hier de trailer.

‘Bosgesprekken’ gaat over het dagelijks leven van de toevallige passant. 20 bijzondere, inspirerende, ontroerende en humoristische gesprekken. Over de kleine en grote vragen in het leven.

‘Bezoekers’ zijn onder andere een stel dat een plekje uitzoekt om begraven te worden, een man en vrouw op leeftijd die elkaar alléén in het bos zien, 2 buurmannen die ook nu ze geen buren meer zijn elkaar in het bos blijven ontmoeten en een man die voor zijn rust naar het bos toe komt maar daar op zaterdag helemaal gek wordt van al die mensen.

Als je een dag door het bos loopt kom je een verscheidenheid aan mensen tegen, die allemaal een band met het bos hebben, een eigen Bosverhaal.

10 weken lang iedere maandag om 17.45 uur op Omroep Brabant in het programma ‘Samen de zomer door’, daarna 23 uur lang ieder uur herhaald. Dinsdag online. Met dank aan de stichting Made in Breda voor het mogelijk maken van deze serie.