Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden

Wij ontzorgen

Bij de voorbereiding, tijdens het filmen en bij de montage: Ik zorg ervoor dat het je zo min mogelijk tijd en inspanning kost.

Dronebeelden

De drone shots geven een geweldig overzicht van de camping. De beelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie.

Efficiënt werken

Meerdere video’s op één dag opgenomen bespaard in tijd en kosten. Al vanaf 850 euro voor twee video’s (excl. reiskosten).

Klanttevredenheid

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Na een eerste versie wordt de feedback verwerkt. Pas bij 100% tevredenheid ronden we af.

Video VOOR jouw camping

Videobeelden zijn belangrijk voor een eerste indruk op jouw website. Ook valt een camping met video’s direct op in de Google zoekresultaten. Met videobeelden is je bereik het hoogst en zijn de kosten het laagst. Online bezoekers bekijken liever een video dan pagina’s vol tekst. 

Grote campings

Laat in een maximaal 1 minuut durende video laat je zien wat jouw camping in huis heeft en onderscheidend maakt.  Doormiddel van drone- en sfeerbeelden ziet de gast de hoogtepunten van de camping. Wat hem/haar moet doen overtuigen om op jouw camping te verblijven. In een zonnige zomerse dag filmen we alle gewenste faciliteiten zodat de camping op zijn best in beeld zal worden gebracht. Een video met een spreker (eigenaar/medewerker) die verteld over de camping is ook mogelijk. Onderaan de pagina is daarvan een voorbeeld te vinden.

Kleine- tot middelgrote campings

Laat in een maximaal 1 minuut durende video laat je zien wat jouw camping in huis heeft en onderscheidend maakt. Ik zorg ervoor dat het park op zijn best in beeld komt. De video’s zijn echt en blijven bij de waarheid. Dit levert authentieke beelden op: een krachtig middel om potentiële bezoekers te overtuigen. Doormiddel van drone- en sfeerbeelden ziet de gast de hoogtepunten van de camping. Wat hem/haar moet doen overtuigen om op jouw camping te verblijven. Maak een video persoonlijker door als eigenaar te vertellen over de camping. 

Beoordelingen van gasten

Wie kan nou beter een mening over uw camping geven dan de gasten die er momenteel verblijven? In korte video’s geven ze hun mening over wat hun aanspreekt en waarom ze de camping zouden aanraden. De gasten en de meningen zijn uiteraard echt. Doormiddel van deze video’s laat je ook de camping zien. Gaat het over het sanitair of zwembad dan worden deze plekken getoond. De video’s zijn tevens te gebruiken op social media, waarbij je steeds een andere doelgroep (een mening over speelgelegenheid, over netheid, over het terrein enz.) aanspreekt.

Plategrond vanuit de lucht

In plaats van op een plattegrond zweef je als het ware over de highlights van de camping. De kijker krijgt een goede indruk van de camping wat kan doen besluiten op jouw camping te verblijven. Dronebeelden zijn spectaculair en vallen op in elke videoproductie. Onze droneshots geven een geweldig overzicht van jouw camping vanuit de lucht. Voor een video worden altijd – bewust – teveel beelden gemaakt, zodat er een ruime keuze is. De extra dronebeelden kunnen worden gebruikt voor deze plattegrond-video. Dit zorgt voor een minimaal aantal extra tijd en kosten.

Videoheader voor de website

U kunt maar één keer een eerste indruk maken op de bezoekers van de website. Met een header van bewegende sfeerbeelden die doorlopend worden afgespeeld zorg je voor een positieve eerste indruk die bijblijft. Alle  (wordpress) websites beschikken over de functie om foto’s af te spelen bovenaan de pagina. Nóg mooier is natuurlijk een video. De bezoeker ziet meer en kijkt langer naar de beelden. Op de video hiernaast zie je hoe dat er uit ziet. De beelden komen uit de algemene video. Dit zorgt voor een minimaal aantal extra tijd en kosten.

Social media promo’s

In verschillende korte promo’s van zo’n 30 seconden wordt er steeds 1 onderwerp van uw camping uitgelicht. Bijvoorbeeld het zwembad, het recreatieprogramma of de chalets. Ideaal voor een groot bereik op Facebook, Instagram of Twitter. De promo’s worden gemaakt van de beelden die al zijn gemaakt voor de algemene promotievideo, wat weer geld scheelt. Doormiddel van teksten kan er extra informatie aan de kijker worden gedeeld. 

Personeelswerving

Overtuig nieuwe werknemers door te laten zien wat de functies op het park inhouden en wat ze kunnen verwachten bij deze functie. Het is mogelijk om per functie (horeca, toezicht, receptie, technische dienst, enz.) een video te maken, of een video die voor alle functies kan worden ingezet en algemener is. In de video hiernaast is een compilatie te zien van zes verschillende functies en meerdere (recreatie)parken. Video’s per functie zijn onderaan deze pagina te bekijken. De video’s zijn te gebruiken op een vacaturewebsite, op de sociale media kanalen, in nieuwsbrief of op YouTube.

Te gebruiken voor

Eigen website

Facebook

Instagram

Youtube

S.E.O.

Nieuwsbrief

Wat klanten zeggen

BillyBird werkt al sinds 2018 samen met Chiel. Het is fijn dat hij altijd meedenkt met de inhoud van de video’s en het script, en dat hij zo flexibel en zelfstandig is. Dankzij hem hebben we inmiddels alle onderdelen van onze parken op video, waarmee we de sfeer goed in beelden kunnen overbrengen op onze gasten. Ben je op zoek naar een filmmaker die met je meedenkt en het maakproces van A tot Z voor je verzorgt, dan beveel ik je Chiel Overkamp Films zeker aan!

Chiel heeft een portret gemaakt over mij en mijn fotografische werk. Als filmmaker neemt hij de tijd, is hij geduldig, maar verlangt hij ook dat je jezelf laat zien. Dat levert een integer en zeer persoonlijk portret op. Ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Ik kan Chiel dan ook aan iedereen aanraden. Hij laat zien wie je bent en wat voor jou belangrijk is. En daarbij is hij gewoon een heel fijn persoon.

Chiel heeft niet alleen het creatieve talent, maar ook het enthousiasme om ons als productiehuis &Bromet te betrekken bij zijn documentaire. Hij heeft met ‘Niet te stoppen’ en ‘De Billy Familie’ zijn aanleg voor het tragikomische genre binnen de documentaire bewezen. Wij herkennen in Chiel een bevlogen maker, die heel goed kan kijken en nieuwsgierig is. Dat zijn de eigenschappen die, gecombineerd met zijn humor, ervoor zorgen dat wij met hem samenwerken.

Voorbeeld video’s

Kleine camping (met sprekers)

Grote camping (met spreker)

Kleine camping

Grote camping

Mening gasten (gezin)

Mening gasten (kinderen)

Speeltuin

Zwembad

Werken bij: horeca

Werken bij: receptie

Werken bij: zwembad

Binnenspeeltuin (ballenbak)

qode-eliptic-slider

Overtuig ook jouw potentiële bezoekers met videobeelden.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact

Heb je een vraag over of wil je een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op.

Je kunt bellen met 06-43503598 of een mail sturen naar chiel@chieloverkamp.nl
Of vul onderstaand formulier in.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

""
1
Ik ben geen computer
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder